Lyset og Livet

Du er her:   Hjem > Nyheder > Seneste nyt
English

Seneste nyt

2012.12.19

Lyset og Livet har fået "nye klæder", som passer lidt sammen med www.norea.dk

På indholdssiden er der også sket noget. Først og fremmest vil vi fremhæve Studieoplæg til Vejen gennem Bibelen - læs mere om det ved at downloade det lille hæfte, som du finder via dette link: www.lysetoglivet.dk/vgb

Derudover er der opdateret på bla. følgendede dele:
- Korte kurser: Seniorlejr Solbakken
- Bibelcamping Virksund
- Halmøder på LME (1988)
- Prædikner: Dan Hesselund - Romerbrevet
- Johnny Søndberg-Madsen - gudstjenester

2011.03.23

Opdateret med mere en 600 lydfiler under: Bibelcamping Virksund, Landsprædikantmøde, Landsmøde i LM, Bibelkursus på LMH, Bibelkursus på Bornholm.

2010.10.02

Lørdag aften (d. 2. oktober 2010) vil der blive udført en opdatering af noget udstyr i Noreahuset, som bevirker at hverken WebRadio, Lyset & Livet eller ProgramBanken vil fungere.

De seneste dage har Noreas hovedrouter været lidt ustabil. Derfor har vi besluttet at udskifte den lørdag aften efter kl. 22:30.

Vi beklager ulejligheden.

På genhør i morgen søndag

2009.08.26

Nyeste opdateringer:
- Under Prædikener - Johnny Søndberg-Madsens er der tilføjet nogle timer til: Bibelmaraton, Gudstjenster og enkeltmøder
- Under Bibelcamping: Virksund og Haderslev Næs 2009 møder
- Under Kurser/stævner - Bibelkursus på LMH 2009, Seniorlejr på Solbakken 2009, Halmøder i Sønderjylland på LME
- Under Bibelundervisningsserier - Guds ord er levende (Hans Erik Nissen) og Med Jesus i hverdagen (Johnny Søndberg-Madsen) 

2009.02.07

Nyeste opdateringer:
- Under Prædikener - Johnny Søndberg-Madsens er der tilføjet nogle timer til: Bibelmaraton, Gudstjenster og enkeltmøder
- Under Prædikener - Frank Jacobsen er der tilføjet ca. 80 bibeltimer og bibelundervisning (serie 13 og 14)
- Under Prædikener - Hans Erik Nissen har vi lagt ca. 35 prædikener og bibeltimer ud (serie 6)
- Under Prædikener - Dan Hessellund er er for nylig lagt en serie timer med fælles overskriften "Sat fri" ud.

Vi er er opmærksomme på at der er enkelte overlap hist og her, hvor nogle timer ligger flere steder. Det beklager vi naturligvis. Det skyldes at vi får timerne af mange forskellige kanaler og vi tilstræber naturligvis at undgå det.

I kategorien kurser og stævner er der tilføjet nogle timer under Sundeved (vinterkursus og pinsecamping).

Nyt på vej: I løbet af de næste uger vil der blive lagt en del timer ud fra Bibelcamping i 2008 fra Mørkholt Bibelcamping og andre steder.

Klik og få - norea.dk Siden september 2008 har Norea Radio Danmark sendt WebRadio. I øjeblikket sender vi hver dag fra kl 8 om morgenen til kl 23 om aftenen, med en lille pause midt på dagen fra 12 til 14. Programudbudet er meget varieret, men handler naturligvis mest om tro, eksistens, etik og religion. De to nyeste programmer på sendefladen er "Radio Caféen" og "Dagen i dag". Radio Caféen sendes én gang i ugen og er en dansk udgave af det verdensomspændende: Projekt Hannah. "Dagen i dag" sendes dagligt alle ugens hverdage og indeholder mange elementer: en kort andagt, oplæsning fra Bibelen, lidt information om hvad der er specielt ved nettop denne dag, omtale af hvad der sendes på WebRadioen den dag - alt sammen krydret med god kristen musik af ugens forfatter eller komponist.

Du kan få "lyd og liv" på Noreas WebRadio via linket på Lyset og Livets forside. Eller via din internetradio - læs mere på www.norea.dk

Del noget godt med dine venner og bekendte - Kun fantasien sætter grænser for hvordan du via mail, hjemmesider og SMS kan være med til at dele evangeliet med andre. Du kan f.eks. lægge et fast link i bunden af dine mails til Noreas WebRadio, podcast og/eller www.lysetoglivet.dk. Eller du kan videresende en SMS-tankevækker til en ven, med en lille kommentar: "Prøv lige at se her ..."

2008.10.1

Nyt indhold mange steder på siden - se bla.:

- Bivelcamping (Få dage efter sidste møde på Bibelcamping på henholdsvis Haderslev Næs og Virksund lå alle timerne her på Lyset og Livet).
- Der er kommet en del nye indslag under punktet "Øvrige kurser/stævner og Bibelcamping".
- Der er løbende tilføjet nyt i forskellige Bibel-undervisnings-serier.

To nye tiltag: 

SMS-tankevækker er en lille besked med åndeligt indhold, som kan give lidt stof til eftertanke. Du modtager den direkte på din mobiltelefon hver mandag morgen, og det er gratis! Tilmeld dig her på hjemmesiden ved at gå ind på menupunktet "Andagter", hvorefter du vælger "SMS-tankevækker" og udfylder formularen.

Norea Radio Danmarks WebRadio så dagens lys 1. september. Der sendes hver dag 9 timers webradio, men i løbet af nogle måneder forventer vi, at webradioen vil være i luften fra kl. 6 om morgenen til kl. 24 om aftenen.
Programfladen er sammensat af mange forskellige programtyper. Vi er en kristen holdningsradio. Derfor har de fleste af programmerne fokus på forskellige sider af tro, eksistens, etik og religion.
Eksempelvis kan der være interviews med ”hr. og fru Jensen” om det, de oplever i deres liv, og det, de tror på. Og der kan være mere undervisende programmer samt oplæsning og forklaring af nogle af Bibelens fortællinger.

Du kan lytte til Norea Radio Danmarks nye WebRadio ved at gå ind på www.norea.dk og klikke på WebRadio-"knappen".

2007.7.16

I de seneste uger har der været kortere perioder hvor man ikke har kunnet hente lydfiler fra siden. Det skyldes at vores internetudbyder har haft nogle problemer på deres central. Problemerne har bevirket at vores "motorvej" i kortere perioder har været spærret. Vi beklager naturligvis de ulemper det måtte have medført for dig. (Vi overvåger servere og "motorvej" 24 timer i døgnet for at sikre den størst mulige "oppetid").

På følgende dele af Lyset og Livet er der sket og vil der i løbet af de næste uger ske en udvidelse:

- Bibelcamping: Årets Bibelcamping vil blive lagt ind løbende, således er de første timer fra Haderslev Næs allerede tilgængelige nu. Optagelser fra 2003 og 2004 (Haderslev Næs) er også lagt ud.

- LMH's Bibelkursus er for de seneste 4 år nu tilgængelige på hjemmesiden.

- Endelig er der lagt en del korte andagter ud.

Når vi kommer på den anden side sommerferien, bliver der lagt en række prædikener/bibeltimer af Bent Ryborg ud, samt en lang række optagelser fra Bibelkursus på Bornholm (Åkirkeby).

Hen over sommeren vil vi runde 5.000 lydfiler på siden!

2007.5.21

De lyse grønne og gule farver er skiftet ud med blå og røde farver. På indholdssiden er der bla. sket udvidelser på følgende steder: 1: Nye "Med Jesus i hverdagen" programmer/lydfiler. 2: Flere prædikener af Johnny Søndberg-Madsen lagt ud under "Prædikener". 3: Ny serie prædikener af Henning Gelardi Mikkelsen. 4. Mødereportage fra LM's landsmøde 2007 under "Kurser / stævner".

Og der er uploaded flere afsnit i serien "Guds Ord er levende". I følgende dele er der sket udvidelser: Mattæus ev.; 2. Tim.; 1. Mosebog; Galaterbrevet; Efeserbrevet.

2007.02.22

Pga. omlægninger i elsystemet i Noreahuset vil der d. 22. februar være perioder hvor det ikke er muligt at downloade lydfiler fra LYSET og LIVET. Vi tilstræber naturligvis at serveren med lydfilerne er lukket ned i kortest mulig tid.

2007.01.09

Hjemmesiden skifter navn til "LYSET og LIVET". Samtidig er hjemmesiden blevet tilført mange nye lydfiler bla. ligger der nu over 1.000 bibelundervisningafsnit i serien "Guds ord er levende" af Hans Erik Nissen på hjemmesiden, ligesom der ligger over 100 afsnit af serien "Med Jesus i hverdagen" af Johnny Søndberg-Madsen. Desuden er afdelingen med fremmedsprogede andagter mv. blevet oprettet.

2006.10.26

Hjemmesiden (under navnet www.min.programbank.dk) er nu officielt åbnet - der er mange muligheder for at downloade lydfiler fra denne side - og flere vil komme til efterhånden.

Med venlig hilsen

Norea Radio Danmark

« forrige  |   top  |   næste »
Page
Menu
News

Powered by NOREA Danmark | CMS system CMSimple | Login