Lyset og Livet

Du er her:   Hjem > International > Radioprogrammer
English

Radioprogrammer

Her finder du en sendeplan med de programmer, som Norea Radio Danmarks internationale partnere producerer og sender ud over verden via kort- og mellembølge (SW og MW). Programmerne er produceret af Trans World Radios mange samarbejdspartnere.

Endvidere kan du her også finde en samlet oversigt over hvad Trans World Radio og deres partnere i Europa-regionen (dækker Europa, Nordafrika, Mellemøsten og en del af Asien) sender af kristne programmer i hele regionen. Nogle af disse udsendelser vil kunne høres via satellit eller kort-/mellembølge radio i Danmark.

Ganske kort om modtagelse af svage radiosignaler: Almindelige "stue-radioer" har ofte meget dårlige modtageforhold, med mindre de er koblet til en ekstern antenne eller fællesantenne anlæg. Du opnår ofte de bedste modtageforhold med en transistorradio - specielt når vi taler om kort- og mellembølgesignaler. I dag sælges en stor del radiomodtagere uden mulighed for at modtage kort- og mellembølgesignaler. 

Kinesiske radioprogrammer som er produceret af vores samarbejdspartner på Taiwan, Voice of Salvation, kan findes her på siden.

 

Undermenu

« forrige  |   top  |   næste »
Page
Menu
News

Powered by NOREA Danmark | CMS system CMSimple | Login